MULTUMESC

No votes yet

Multumesc.

Azi am descoperit cat de mult inseamna un simplu multumesc,cum un simplu multumesc te face sa iti dai seama de realizarile tale din ultima perioada. Si t face sa realizezi ce fel de om esti.Multumesc poate inseamna mai mult decat un simplu gest de politete.
Acum sa expun de ce gandesc asa.

Acum un an si 9 luni am inceput sa am mici caderi depresive...care sau transformat in perioade din ce in ce mai mari,pana cand am ajuns sa nu mai pot iesi din starea asta cateva luni bune.Ma gandeam intruna la moarte,ma gandeam ca viat mea cu mine nu mai re rost,ca ea numai merita trata.Eram complexata de tot ce tine de mine...ma uram intr-un cuvant,vroiam sa mor cu orice pret.de fapt am si incercat acum un an si patru luni de zile...am avut 2 tentative in mai putin de 30 de zile...motiv pe care am stat in spital la psihiatri.II uram pe toti din jutul meu...ii vedeam pe ei vinovati si i-am acuzat ca au complotat impotriva mea sa ma aduca acolo.Eu incpusem de exact 2 luni sa merg la psiholog,vazand ca nu mai pot....(innainte de a avea tentativele de suicid.) Am crezut ca el imi rezolva problemele,ca daca ma duc acolo el le rezolva si gata,durerea din mine va disparea.Dar ghiciti ce? nu e asa.Asta trebuia eu sa invat. Pana si pe terapeut l-am acuzat ca el a complotat cu ai mei parinti sa ma interneze..il vedeam vinovat.dupa o perioada aceasta gandire s-a dus a disparut,am realiat ca el nu a vrut decat un bine pentru mine,stia ca eu singutra nu voi face fata,ca am nevoie de tratament.

Acum dupa un an si jumatate decand merg la el,la sfarsitul; sedintei mi-a zis asa :"MULTUMESC". Pentru ca am urcat atat demult in aceasta perioada,pentru ca am vrut sa realizez ceva,si ca a vaZut ca munca lui inseamna ceva. A spus ca sunt unul dintre cele mai grele cazuri ce le-a avutin 12 ani de practicare ca persoana autorizata(de cand are deschis cbinetul). .A recunsocut ca este una din cele mai mari satisfactii profesionale ce le are de pana acum,si da eu stiam ca am evoluat si am crescut in gandire,dar faptul ca el mi-a zis asta....m-a facut sa realizez cat de imporatanta sunt eu ca persoana si ca munca mea nu a fost degeaba si ma facut sa prind mai multa incredere in mine.

Nu spun ca acum situatia e numai roz,si totul e foarte bine,spun doar ca am evoluat am crescut in gandire....stiu ca mai am mult demuca din cauza gandirii mele negativiste dar acum stiu ca pot sa fac asta.....sa trec de acum incolo peste orice problema as avea.

Deci in incheiere spun si eu un MULTUMESC.

Trackback URL for this post:

http://www.psihoterapie.net/trackback/3234

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Verificarea de mai jos este necesara pentru a preveni spamul. Va multumim
e
1
H
M
Enter the code without spaces and pay attention to upper/lower case.

programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 072.321.3.321, 075.321.3.321 sau 021.321.3.321

pentru programari in alte orase decat Bucuresti consultati lista de cabinete de psihologie si psihoterapie