Mă ridic din pat din obişnuinţă. Fără chef, fără dorinţa de a face ceva deosebit, fără speranţa că va fi o zi frumoasă.
Mă ridic din pat pentru a merge la servici, pentru a face aceleşi lucruri ce ţin de rutină. Mă ridic pentru că o zi în pat e mai chinuitoare şi mai tristă decât una în care pot să-mi uit tristeţea, ocupată fiind cu lucruri pentru care nu simt nici un fel de atracţie.
liceul si multe probleme
Pentru a ma duce la liceu si pentru ca nu am somn din cauza gandurilor!
In curand voi dormi din nou
Ma ridic din pat stiind ca nu mai pot sa dorm si ar fi foarte stresant sa raman acolo imbarbatandu-ma ca va trece repede ziua si voi dormi din nou!
Ma trezesc dimineata cu
Ma trezesc dimineata cu nerabdare pentru lucrurile frumoase pe care le am de facut,dar si pentru cele care sunt mai neplacute.Adica,abia astept o noua zi,in care sa am ocazia sa realizez tot ce mi-am propus:sa fiu mai buna cu mine si cu cei din jur,sa fiu ordonata in tot ceea ce fac,sa citesc inca un pic din cartile atat de multe si de frumoase care au fost scrise,sa ma mai regasesc in vreo versurile vreunei melodii,sa imi ud plantele si sa ma bucur de vreo noua floare aparuta in ghivecele mele,sa mai inteleg un pic din viata asta si sa ma mai intelege un pic etc,lista e interminabila.Sa sper ca sunt un exemplu constructiv pentru cei din jurul meu si mai ales pentru baietelul meu.Sa traiesc viata asa cum e,cu bune si cu rele,bucurandu-ma de fiecare zi trecuta,in care am mai imbatranit un pic,in care am reusit sa ma "construiesc" un pic asa cum am vrut sau in care am reusit sa ma "reconstruiesc".
pentru labush
pentru ca mi-am luat un angajament fata de catelul meu adoptat de pe strazi, sa-l scot afara ori de cate ori are nevoie. e singurul care poate sa ma trezeasca si la 5 dimineata fara sa primeasca reprosuri, ci zambete si mangaieri. are un stil delicat, insistent si foarte simpatic de a ma trezi..entuziasmul si curiozitatea lui, cand suntem afara in aceleasi locuri monotone si deprimante, sunt destul de molipsitoare si imi dau energia pentru a incepe o alta zi, chiar si banala sau neatragatoare, cu un zambet.
Post new comment