Sunteti de acord cu afirmatia ca "viata incepe la 40 de ani?"

Daca as fi de acord cu aceasta afirmatie, ar insemna ca eu acum sunt intr-o stare de imponderabilitate asteptand sa inceapa viata mea Batting Eyelashes ceea ce nu este cazul. Big Grin

Eu cred ca viata noastra incepe cand ne dorim noi, de cate ori ne dorim noi.

Trackback URL for this post:

http://www.psihoterapie.net/trackback/5123

cand incepe viata

Reiau Smile se pare ca am fost ambigua. Eu am spus ca viata incepe cand ne dorim noi, de cate ori dorim noi, nu am fost avocatul nici unei varste. Nu am cum sa spun ca viata incepe la 40 de ani, deoarece atunci ar insemna ca eu la varsta de 28 de ani nu sunt in viata, lucru cu care nu pot fi de acord deoarece ma simt foarte in viata.

Parerea mea pur personala si proprie este ca indiferent de varsta raspunsurile noastre sunt subiective.

Tind sa cred ca intrebarea a fost pusa de cineva care are peste 40 de ani si considera ca viata ei/ lui a inceput la 40 de ani.

De acord cu tine, Alina. Şi

De acord cu tine, Alina. Şi eu cred că cea mai frumoasă parte a vieţii e tinereţea; nici nu se pune problema să aştept până la 40 de ani ca să încep să trăiesc.

Hmmm...vorbiti din lipsa de experienta..

Credeam la fel ca voi.Ma amuzam de cei care ,brusc la 40 de ani erau marcati de anii pierduti.Nu pentru ca nu i-ar fi trait.Nuuu!Ci pentru ca si-ar fi dorit sa fi trait cu intelepciunea de atunci.
Eu de 40 de ani am fost,voi s-ar parea ca nu.Credeti-ma ,e varsta maximei maturitati.Cand iubesti,cand simti totul la intensitate MAXIMA!!!Am iubit la 15,am iubit la 25(si intre anii astia...)dar am iubit nebuneste la 40.Am invatat sa traiesc fiecare zi fiecare clipa,fara regrete,fara prejudecati.Simplu.
Sunt convinsa ca nu ma veti crede.Asta e.

E un lucru demn de apreciat

E un lucru demn de apreciat sa vorbesti la persoana I...eu..., e o dovada de curaj din partea ta si ceea ce cred eu este ca fiecare traieste lucrurile în felul sau, în ritmul propriu. Ne putem intreba dc nu cumva sunt oameni care au trait o multime de experiente semnificative pentru ei, cu mult inainte de 40..45..etc..ani si daca nu cumva sunt oameni care la 70 de ani simt ca nu si-au trait viata pe deplin...
Pt cei care au iubit nebuneste la 50 de ani ce putem spune?!
Dar fata de cei care au simtit ceea ce ai simtit tu la 40 de ani, la 30, ce poti simti?!
Putem incepe sa traim liberi, fara regrete, fara prejudecati atunci cand dorim asta...la 25..la 30..la 40..si sa folosim resursele de care dispunem in favaoarea noastra pt a fi mai eficienti in raport cu noi insine si in raport cu ceilalti..
Ce inseamna timpul cand unii simt ca traiesc in 7 zile ceea ce altii au trait in 5 ani? Si ce inseamna timpul pt cei care simt la un moment dat ca traiesc in 3 zile cat n-au trait toata viata pana la acel moment?....

re: Sunt convinsa ca nu ma veti crede

Eu am 42. Va cred Smile

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Verificarea de mai jos este necesara pentru a preveni spamul. Va multumim
Z
h
B
2
Enter the code without spaces and pay attention to upper/lower case.

programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 021.321.3.321 sau 075.321.3.321

pentru programari in alte orase decat Bucuresti consultati lista de cabinete de psihologie si psihoterapie