Ce parere aveti despre asa numita "lege a atractiei"? Exista si o carte celebra pe tema asta "The secret"
Conform legii atractiei, dorintele noastre pot atrage conditiile necesare indeplinirii lor in plan fizic, daca vizualizam obiectul dorintelor si suntem csonvinsi ca le avem. Ceva de genu, exprimarea mea nu e prea fericita.
Adica de ex, daca-ti doresti f mult o masina, e suficient sa vizualizezi cu lux de amanunte maasina pe care ti-o doresti si chiar sa crezi si sa simti ca deja o ai, si universul va face in asa fel incat sa ai parte de masina respectiva.
Eu sunt un pic cam sceptica...
pfiu
ai grija ce'ti doresti ca s-ar putea sa se intample
oamenii si-au dorit o reteta si o solutie facila, rapida si fara complicatii pentru a obtine ce-si doresc.. se pare ca the secret e raspunsul universului la aceasta dorinta
Atractie sau respingere
Este un subiect amplu,frumos de dezbatut pe forum...O scurta si umila "parere" mi-o exprim acum.Imi plac foarte mult sarmalutele!!Mmm!Pana nu demult,asteptam cu sufletul la gura sa o reintalnesc pe preabuna mama stiind ca ea imi va indeplini dorinta.Dar intr-o zi,m-a napadit iar pofta si nu aveam nici o posibilitate sa merg la...mama!M-am concentrat cat am putut mai bine si am "savurat" sarmalele in gand.Pana sa imi dau seama,fiind sub influenta delicioasa,si sa ma trezesc din vis,in fata mea legumele erau tocate,carnea,orezul si varza pregatite,si,spre marea mea uimire,am reusit sa le dau forma(neavand deloc dexteritate in acest sens)!!Surprinsa,prin propriile forte,dupa o profunda concentrare,mi-am vazut dorinta implinita!!
Post new comment