ma place sau nu??

Your rating: None Average: 2 (1 vote)

buna. in cls a 9-a aveam un coleg nou p care eu nu-l observasem dar care venea mereu sa-mi dea un cd, sa ma roage sa-i duc mingea-n clasa..etc. Gesturi micute, imi cerea mereu sticla cu apa(doar mie, ciudat:d)etc.P urma a venit mos ajunul si am stat destul cu el d mos ajun, imi deschidea usa, isi punea mana p umarul meu si ma lua in brate in gluma, mi-a zis ca-mi adora parintii si ca vrea sa iasa cu tata la o bere si la sfarsit cand am plecat acasa , am dat mana dar a fst destul d ciudat fiindca ne-am tinut defapt d mana destul d mlt timp si am ramas cu ochii unul la altu.

I-am zis ca nu vreau sa-l las sa plece singur fiindca mi-e frica sa nu pateasca ceva si a zis ca ,,bai, multumesc ca-ti pasa". P urma am mai iesit d Craciun etc. dar s purta normal..in fine am devenit destul d buni prieteni dar e urat ca era destul d bun prieten si cu una dintre cele mai bune prietene ale mele

Intr-o zi m-am enervat eu pe el fiindca vorbea doar cu ea si i-am zis ca daca vrea nu stiu ce sa se duca sa-i ceara ei, nu sa vina la mine si a stat trist tta ziua(sau asa mi s-a parut:d) si mai la sf. zilei s juca cu cheile din mana mea si m-a intrebt ,,ce-ai avt ma azi..? ".Parea trist. Dar in restul timpului o gadila si etc. pe prietena mea.

P urma am fst intr-o excursie unde am dormit cu el in cort si am ras si stateam in jurul focului d tabara si s aseza cu capul p mn. si voia sa ma inveleasca si etc. S uita la mine la foc si imi tot zicea ca nu o sa fie cu o tipa sa stau linistita..n-am inteles asta

In fine eu am avt impresia ca-i place d mn dar am fst prea timida ca sa-i zic cva sau sa-i dau d inteles prea tare ca si mie-mi pl. d el. Acum e cu prietena mea, si la prima vedere pare c-o iubeste si ca a vrut mereu sa fie cu ea. Dar eu am impresia ca e suparat fiindca dupa ce a inceput sa fie cu ea eu n-am mai vb cu el si p urma am vrut sa vbesc cu el si n-a mai vrut el . L-am intrebat odata de ce face asa si a zis ca ne-am racit si ca vorbim alta data. Acum n uitam in ore unul la altul si am inceput iar sa vorbim un pic, dar e tot cu tipa asta si nu stiu ce sa fac.. Am impresia ca uneori tot s poarta urat cu mn d cand n-am mai vorbit cu el. Doar uneori..

Adica nu stiu daca ii place de mine, daca e timid sau doar s joaca, daca de fapt vrea sa fie cu ea, sau vrea sa fie cu mine si nu are curaj. Vreau si eu niste sfaturi. Va rooogg:d. Multumesc.

Trackback URL for this post:

http://www.psihoterapie.net/trackback/5849

Discuta cu el

Din cate imi dau seama,tipul respectiv e cam imatur.Nici el nu a stiut cum sa puna problema,dar nici tu.Iar daca era sa ii placa cu adevarat de tine,nu cred ca se combina cu PRIETENA TA.

Chiar daca ar vrea sa-ti faca in ciuda sau nu,alegerea lui dovedeste ca e destul de imatur.Observ ca ii place sa joace pe mai multe parti.Vede ca nu merge cu tine,incearca cu altcineva.

Parerea mea este ca,daca tu il placi ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el referitor la ce simte el pt tine si viceversa si sa mai renuntati la"aceste joculete" pt ca te baga in confuzie pana la urma.

Numai el stie ce vrea cu adevarat,si vei afla asta doar vorbind serios cu el.SUCCES!

Multumesc mult pt. raspuns.

Multumesc mult pt. raspuns. Lam vazut abia acum, n am mai intrat d mult. Asa e, mi.am dat seama ca st niste jocuri, si cred ca de fapt mie imi plac mai mult jocurile astea decat lui.Big Grin:d. Cred ca a vrut sa fie cu mine de la inceput doar ca eu m am jucat intruna fiindca mi,e frica inca de.o relatie super stabila. Si adevarul e ca imi place situatia asta de uite.o nu e:d. Acum nu mai e cu prietena mea, lucrurile s au cam schimbat. Am inceput deja sa ma gandesc la cum ar fi sa fiu cu el, si cred ca incep sa vad lucrurile mai detasat.Big Grin. Am fost intr.un fel de excursie, a venit la noi in cort, a stat cu capul pe mine. Acum m am purtat cu el ca si cm am fii deja impreuna si CULMEA!! functioneaza.Big Grin Adica ii zambeam asa complice si ma simteam ca si cum as fi fost rasfatata d el intruna. Si chiar asa si eram.Big Grin Ne tachinam mereu, si avea grija de mine, si ma asculta si a fact o chestie pt ca l am rugat eu. Si la un joc m a luat in brate sa ma ajute sa trec peste o chestie si am ramas amandoi asa. A fost prea tare:x. Mi.am dat seama ca de fapt eu sunt aia care nu stie ce vrea:d. Dar cred ca incepe sa mi s para normala o relatie cu el. Oricum, multumesc muult muult pt raspuns. Recunosc ca nu m asteptam sa raspundeti la tte mesajele. Sunteti super. Ms:)Kiss

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Verificarea de mai jos este necesara pentru a preveni spamul. Va multumim
h
S
M
M
Enter the code without spaces and pay attention to upper/lower case.

programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 072.321.3.321, 075.321.3.321 sau 021.321.3.321

pentru programari in alte orase decat Bucuresti consultati lista de cabinete de psihologie si psihoterapie