Daca ati fi inchis ce ati face cu timpul dvs.?

As scrie si as scrie si as scrie si as citi si as mai scrie un pic si in rest... probabil as fi deprimata, plina de dor...dar as scrie.

Trackback URL for this post:

http://www.psihoterapie.net/trackback/6199

meditatie

As reflecta la tot ce am facut pana acum si mi-as noi planuri pt viitor si cum as putea sa imbunatatesc si sa schimb niste lucruri in viata mea

re: timpul si noi

Smile

Salve!

Daca as fi inchisa (? unde? si cit timp? Silly ) si as avea tot timpul la discretie..hmmm...too tempting... Cool ..cred ca as observa si asculta. In exterior si in interior. Si pentru asta nu e nevoie sa fiu inchisa. Mintea insasi are suficient spatiu incit sa ofere hrana pe toata durata vietii si nici atunci sa nu ajunga in toate cotloanele si firidele. Silly
Cam asta as face: as privi, as asculta, as simti. O fi bine? Blushing

Love&Peace, Emm. Cowboy Si la multi ani, cu intirziere, tuturor de aici. Love Struck

imaginatie

as face ce imi place la nebunie sa fac atunci cand sunt singura..sau iainte de culcare..sau cand ma trezesc: mi-as imagina locuri frumoase, m-as imagina zburand..facand lucruri imposibile..posibile..mi-as imagina cat mai multe detalii, culori, sunete..as retraie momentele frumoase..pfiu numai cat scriu aici si deja incep sa se contureze astfel de filme Smile

si as scrie si eu..sa structurez mai bine filmele Smile

as plage

As plange pana nu as mai putea,as visala tot ce e bun si rau pe lumnea asta,m-as deprima as urla,mi-as face planuri multe de viitor .probabil ca va trebui la un momendat sa nu mai fiu inchisa ,si sa ies afara i atunci ma voi bucura din plin.Si aici vb din experienta legata de spital de psi,cand acolo chiar erai inchis,si asta am facut,am plans am tipat apoi am inceput sa visez la cum va fi cand voi iesi afara sa imi fac planuri de viitor si am invatat sa fiu mai rabdatoare.

re: dacă aţi fi închis

Probabil aş citi şi eu Smile, m-aş ruga (asta fac atunci când sunt deprimată) şi aş plânge...des. Şi poate aş încerca să învăţ să fac unele lucruri noi Smile.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Verificarea de mai jos este necesara pentru a preveni spamul. Va multumim
1
D
G
D
Enter the code without spaces and pay attention to upper/lower case.

programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 021.321.3.321 sau 075.321.3.321

pentru programari in alte orase decat Bucuresti consultati lista de cabinete de psihologie si psihoterapie