totul a inceput acum 5ani cand a murit tatal meu,a fost un soc pt ca nu ma asteptam nul stiam bolnav de nimic,a facut accident vascular,dupa ce sa terminat cu inmormantarea la scurt timp am inceput sa am dureri puternice de cap in partea din spate,imediat mam gandit ca o sa patesc ce a patit si tatal meu,de atunci traiesc intrun cosmar,am fost la dr am facut tomograf si nu miau gasit nimic,am facut tot felul de analize la sange la urina,la rinichi miau gasit un pic de nisip dar cred ca am scapat de el prin tratament,in continuare ma simt slabit nu ma ingras ba chiar am slabit si mai simt in urechi un piuit continu,capul il simt amortit cateodata si am stari de ameteala,bataile inimii le simt marite cateodata iar alta data parca nu bate,am palpitatii,am ajuns sami fie greu sa mai pot merge la munca numai pot face mai nimic,mam inkis in casa,de un an merg si la un de psihiatru naturist,mia zis ca a as fi intro depresie si un stres continu,urmez un tratament natural cu produse de la calivita,au mai disparut durerile alea puternice de cap dar tot nu ma simt bn am o parere foarte proasta despre viata din cauza starilor,oare sa fie efectul stresului asa puternic,nu sunt sigur de dr pshiatru ca ma ajuta in deajuns,va rog datimi un sfat,o parere!!!
O metoda de vindecare
Va recomand cu caldura o carte pe care si eu am citit-o si mi-a facut foarte mult bine. Am incredere ca s-ar potrivi si in aceasta situatie. Cartea se numeste "Vindecarea cauzei - o cale spre iertare", scrisa de Michael Dawson, editura For You.
Indrazniti sa o cititi!!!
Ramona
buna
mc mult pt sfat sper sa fie cemi trebuie.
Post new comment