Sa continuam o poveste

No votes yet

Am observat ca tuturor ne plac povestile asa ca m-am gandit sa va propun sa incercam (fara presiune, fara presiune Big Grin ) sa spunem cu totii o poveste colectiva, in care fiecare adauga o particica din poveste, in continuarea celor spuse de cei care au scris inainte.

Ma gandesc ca poate fi o activitate interesanta si placuta in acelasi timp. In opinia mea, pentru a pastra idea de continuitate cu tema site-ului pe care ne gasim cu totii, ar fi ideal daca povestea noastra colectiva ar fi una terapeutica. Big Grin

Ca linie generala fiecare povestitor ar trebui sa scrie doar una-doua-trei propozitii per interventie, maxim un paragraf iar dupa ce altcineva continua, poate continua din nou. Nu exista restrictia de o singura interventie. Ca sa fie povestea cat mai interesanta. Big Grin

Povestile care reusesc sa ajunga la final vor avea lista autorilor la sfarsit.

Eu am venit cu propunerea asa ca imi permit sa scriu eu primul rand din poveste.

Asa ca va astept sa continuam povestea Smile

Trackback URL for this post:

http://www.psihoterapie.net/trackback/6570

re: sa continuam povestea

mie mi se pare o idee excelenta, eu unul particip Smile

Am setat un forum dedicat pentru povestile colective, asa ca, cine vrea sa inceapa o poveste noua o poate face in forumul "sa continuam o poveste" iar continuarile se pot face la acea poveste sub forma de comentarii.

re: continuare a povestii

Am inceput prima poveste si i-am dat si un titlu, caci altfel era cumva incomplet.

Abia astept sa am cati mai multi parteneri de scris povesti si va asigur ca daca cineva incepe o alta poveste cu siguranta voi continua si eu la povestea aceea.

Inauguram cu:

Poveste despre o fetita ratacita

Vant in vele!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Verificarea de mai jos este necesara pentru a preveni spamul. Va multumim
G
c
W
s
Enter the code without spaces and pay attention to upper/lower case.

programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 072.321.3.321, 075.321.3.321 sau 021.321.3.321

pentru programari in alte orase decat Bucuresti consultati lista de cabinete de psihologie si psihoterapie