Am observat ca tuturor ne plac povestile asa ca m-am gandit sa va propun sa incercam (fara presiune, fara presiune
) sa spunem cu totii o poveste colectiva, in care fiecare adauga o particica din poveste, in continuarea celor spuse de cei care au scris inainte.
Ma gandesc ca poate fi o activitate interesanta si placuta in acelasi timp. In opinia mea, pentru a pastra idea de continuitate cu tema site-ului pe care ne gasim cu totii, ar fi ideal daca povestea noastra colectiva ar fi una terapeutica. 
Ca linie generala fiecare povestitor ar trebui sa scrie doar una-doua-trei propozitii per interventie, maxim un paragraf iar dupa ce altcineva continua, poate continua din nou. Nu exista restrictia de o singura interventie. Ca sa fie povestea cat mai interesanta. 
Povestile care reusesc sa ajunga la final vor avea lista autorilor la sfarsit.
Eu am venit cu propunerea asa ca imi permit sa scriu eu primul rand din poveste.
Asa ca va astept sa continuam povestea 
re: sa continuam povestea
mie mi se pare o idee excelenta, eu unul particip
Am setat un forum dedicat pentru povestile colective, asa ca, cine vrea sa inceapa o poveste noua o poate face in forumul "sa continuam o poveste" iar continuarile se pot face la acea poveste sub forma de comentarii.
re: continuare a povestii
Am inceput prima poveste si i-am dat si un titlu, caci altfel era cumva incomplet.
Abia astept sa am cati mai multi parteneri de scris povesti si va asigur ca daca cineva incepe o alta poveste cu siguranta voi continua si eu la povestea aceea.
Inauguram cu:
Poveste despre o fetita ratacita
Vant in vele!
Post new comment