Cum putem sa ne facem o viata mai buna?

No votes yet

Cum putem sa ne facem o viata mai buna?

este o intrebare cu o multime de raspunsuri,pe care,de multe ori nu lec punem in practica?

P.S.am descoperit acest site de curand,cand am cautat mai multe informatii despre sinucidere.

Am avut un caz,de curand...cand o vecina s-a sinucis cu o punga in cap,si cravata legata de gat.

Acea fata avea doar 17 ani si avea tot ce isi dorea...mai putin fericirea,din cate spunea ea...M-a marcat putin gestul ei.

Aveti un site foarte interesant!Felicitari din partea unui om pasionat de psihologie:)

Trackback URL for this post:

http://www.psihoterapie.net/trackback/7055

re;cum putem sa ne facem o viata mai buna?

Sincer nu cred ca exista o formula magica pt a fii fericit sau a avea o viata mai buna.Sincer tine de fiecare dintre noi.Sunt multe aspecte ale vietii care ne fac sa fim tristi sau sa fim fericiti. Depinde de la fiecare individ in parte. Depinde foarte mult de ce consideri tu ca e o viata mai buna,de dorintele tale de asteptarile tale. Sfaturi sunt cam greu de dat in a face pe cineva fericit sau sa aibe o viata mai buna. iindca toti suntem diferiti asa si unici e nevoie de o detaliere .
Sinuciderea este ceva care marcheaza in mod sigur.Si pe cei apropiati dar si pe cei care stiau acea persoana doar din vedere. Uite eu la randul meu am in povestea mea de viata tentative de suicid. Stiu ca atunci cand ajungi la asa ceva exista o durere interioara de nedescris si la care foarte greu ii faci fata. In acele momente nu mai vezi partea buna a vietii nu exista parte a buna.Totul e negru in viata noastra. Poate din punctul dv de vedere avea ce isi dorea...poate material dar bani nu aduc fericirea...de multe ori nici macar nu o intretin. Bani sunt de supravietuire. Cred ca ei ii lipsea afectiunea si intelegerea.Avea nevoie sa fie inteleasa,avea nevoie sa fie cineva langa ea,sa fie indrumata,ea striga dupa ajutor dar nu a fost auzita.Din pacate se intampla multe astfel de cazuri in ziua de azi si viata acum devine din ce in ce mai grea si mai stresanta si e greu sa ii faci fata daca nu ai sustinere morala.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Verificarea de mai jos este necesara pentru a preveni spamul. Va multumim
e
g
e
9
Enter the code without spaces and pay attention to upper/lower case.

programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 072.321.3.321, 075.321.3.321 sau 021.321.3.321

pentru programari in alte orase decat Bucuresti consultati lista de cabinete de psihologie si psihoterapie