Buna...nici nu stiu kum sa incep...sunt din bucuresti si am 21 ani si 6luni si am nevoie de sfatul vostru k uneori simt k inebunesk...am niste parinti foarte comunisti care nu ma lasa sa fac nimik..nu am voie sa ies din kasa foarte mult sau sa ma duk k kolegi pe undeva dupa ora 7 seara..tata este genul de om care ii place sa bea iar mama este dictatoarea kasei..nici ei amandoi nu se inteleg prea bine si mereu se cearta si eu sunt o fire mai sensibila si mereu kand ei tipa mi se face frika si ma ia k tremuratu si plang mereu...
am un prieten de 5luni,pana akuma ne-am inteles bine(nu k ne am vedea foarte des)ne intalnim doar o data pe saptamana k atat am eu voie si atunci doar kateva ore...parimtilor mei nu i lam prezentat din simplu fapt k are 3 tatuaje si mama este komplet impotriva acestor lucruri(zice k numai puskariasii au tatuaje)din kauza alor mei ma mai cert k el k mereu imi zice sa ies si eu seara afara sa stam k prietenii lui k toti sunt k prietenele inafara de el si se simte foarte prost dar mama nu ma lasa si dak incerk sai zik incepe sa tipe si sa imi faca capul patrat sau sa dea in mine si sa ma jigneaska.Cateodata stau si askult muzika si plang foarte mult pentru k simt k nu mai pot.
mama pe nici o prietena de a mea nu poate sa o sufere si kand ma vede k vorbesk k vreuna sau k vine la mn sta suparata si bosumflata si ma pune la treaba numai sa nu stau k ea sa vorbim.as vrea kateodata sa plec si sa scap de iadul asta dar nu pot.imi pun mereu intrebari k dak as pleca si mas duce la prietenu meu la urma kand neom certa ce o sa fac?unde o sa ma duk?k ai mei din moment ce ai plecat,plecat esti nu te mai primesk inapoi nici dak stai pe strada sau la usa lor..mam saturat mereu sa stau inkisa in kasa si sa ma duk doar la munca si akasa si odata pe saptamana sa ies si eu in park dar si atunci ma suna intruna la telefon sa vada dak nu kumva sunt k prietenu meu si fac altceva:((
(:((.
Niciodata nu am simtit k am o mama adevarata langa mine k kare sa vorbesc si mai intai de toate sa imi fie prietena si la urma mama.niciodata nu a stat sa ma askulte sau kand am fost trista sa ma aline...sa ma stranga vreodata in brate sau sa imi zika k ma iubeste...la skoala nici atat nu a venit niciodata la vreo serbare sau la vreo sedinta sau kand am luat kate un examen sa fie fericita impreuna k mine...
ma ameninta mereu k dak pik vreun examen la ea nu mai am ce kauta...ma simt asa singura desi il am pe prietenul meu kare ii spun mereu kand ma cert k ea sau k tata dar il simt si pe el k sa kam saturat sa ma vada suparata si sa nu ies k el mai ales k e un baiat kare ii place sa se distreze sa iasa mult k prietenii in kluburi...sa isi traiaska viata si eu sunt prea kuminte pt el...oare o sa mai fie mult timp de akum inkolo k mine??
(
astept un sfat de la voi:(pupici
sper ca ti-ai rezolvat problema
daca nu ti-ai rezolvat-o atunci o sa o rezolvam acum...macar pe cea in care priveste nehotararea ta.Am citit foarte atent ce problema ai si cred ca ai cerut oarecum ajutorul intrun moment foarte pretios al vietii tale...o sa incep prin ati spune din start ca nu iti dau sfaturi minune ci intrebari foarte simple dar f.vitale pentru tine,dar totul il vei parcurge cu pasi marunti si siguri..
deci sa simplificam lucrurile putin si pentru asta il vom scoate pe prietenul tau din problema...cred sau mai bine spus oare ''ne-a'' dovedit(spun ''noi''pt.ca infruntam impreuna problema ta)...deci ne-a dovedit ca nu ar fii doar un''vizitator''?.
In regula oricum putin il vom scoate din problema..
stiu ca esti foarte atenta acum, cum sunt la fel de sigur ca ai o personalitate puternica in tine ce abia asteapta sa iasa la vedere,crezi ca m-as obosi degeaba sa iti scriu toate astea?deacea ti-am spus la inceput ca am analizat foarte atent ce ai sris tu...ordinea cuvintelor ce ai spus astea spun multe despre tine,au fost gandurile tale venite din ceea ce esti si noi ''suntem suntem ceea ce gandim''nu-i asa?intrebare:crezi ca parintii tai or sa isi schimbe modul de gandire?,,,asa cum ai spus ca ti-ai dori sa fie?...sincer mie mi-a placut enorm de tine cand ai spus cum ai vrea sa fie parintii tai..sincer e pacat ca nu stiu ca au o fata atat de frumoasa pe dinauntru si atata sensibilitate ca un trandafir dimineata...binenteles ca au si ei merit pe langa altele cum ca ai ramas oarecum mai pura departe de unele lucruri in care crede-ma oricine poate sa ajunga destul de usor,dar..scopul aici nu scuza mijloacele..adica e cat se poate de gresita relatia care o au cu tine..nu-i judec dar,ei ar trebui in primul rand sa fie pentru tine;sti ce?cei mai buni prieteni..iar daca suntem la faza cu prietenia pot sa te intreb daca; el ,prietenul tau e alaturi de tine in toate astea?eu stiu c prietenul sta aproape cand ai nevoie de el.Esti tanara frumoasa pe dinuntru si banuiesc ca la fel si in exterior si cu calitati care... Doamne? numai eu le-am vazut?uite sti ceva sa nu iti fie frica de nimic pentru ca eu cred in tine stiu ca ti-i se pare absurd dar eu am vazut astea in tine...noi suntem gndurile noastre...pune-ti doar intrebrea ...'''merita sa mai stau aici?''...dar totul cu pasi marunti si siguri pentru c tu vei stii cel mai bine... nimeni altcineva..simplifica lucrurile si pune-ti interebari simple genul..o sa fiu multumita peste cativa ani daca voi fii tot asa aici?implicarea rezolva lucrurile..si crede-ma tu deja ai inceput sa te implici, asa ca fara frica ..curaj
(vvv.daniel@yhoo.com) daca inca esti nehotarta,..pa.pa si curaj....
sper ca ti-ai rezolvat problema
daca nu ti-ai rezolvat-o atunci o sa o rezolvam acum...macar pe cea in care priveste nehotararea ta.Am citit foarte atent ce problema ai si cred ca ai cerut oarecum ajutorul intrun moment foarte pretios al vietii tale...o sa incep prin ati spune din start ca nu iti dau sfaturi minune ci intrebari foarte simple dar f.vitale pentru tine,dar totul il vei parcurge cu pasi marunti si siguri..
deci sa simplificam lucrurile putin si pentru asta il vom scoate pe prietenul tau din problema...cred sau mai bine spus oare ''ne-a'' dovedit(spun ''noi''pt.ca infruntam impreuna problema ta)...deci ne-a dovedit ca nu ar fii doar un''vizitator''?.
In regula oricum putin il vom scoate din problema..
stiu ca esti foarte atenta acum, cum sunt la fel de sigur ca ai o personalitate puternica in tine ce abia asteapta sa iasa la vedere,crezi ca m-as obosi degeaba sa iti scriu toate astea?deacea ti-am spus la inceput ca am analizat foarte atent ce ai sris tu...ordinea cuvintelor ce ai spus astea spun multe despre tine,au fost gandurile tale venite din ceea ce esti si noi ''suntem suntem ceea ce gandim''nu-i asa?intrebare:crezi ca parintii tai or sa isi schimbe modul de gandire?,,,asa cum ai spus ca ti-ai dori sa fie?...sincer mie mi-a placut enorm de tine cand ai spus cum ai vrea sa fie parintii tai..sincer e pacat ca nu stiu ca au o fata atat de frumoasa pe dinauntru si atata sensibilitate ca un trandafir dimineata...binenteles ca au si ei merit pe langa altele cum ca ai ramas oarecum mai pura departe de unele lucruri in care crede-ma oricine poate sa ajunga destul de usor,dar..scopul aici nu scuza mijloacele..adica e cat se poate de gresita relatia care o au cu tine..nu-i judec dar,ei ar trebui in primul rand sa fie pentru tine;sti ce?cei mai buni prieteni..iar daca suntem la faza cu prietenia pot sa te intreb daca; el ,prietenul tau e alaturi de tine in toate astea?eu stiu c prietenul sta aproape cand ai nevoie de el.Esti tanara frumoasa pe dinuntru si banuiesc ca la fel si in exterior si cu calitati care... Doamne? numai eu le-am vazut?uite sti ceva sa nu iti fie frica de nimic pentru ca eu cred in tine stiu ca ti-i se pare absurd dar eu am vazut astea in tine...noi suntem gndurile noastre...pune-ti doar intrebrea ...'''merita sa mai stau aici?''...dar totul cu pasi marunti si siguri pentru c tu vei stii cel mai bine... nimeni altcineva..simplifica lucrurile si pune-ti interebari simple genul..o sa fiu multumita peste cativa ani daca voi fii tot asa aici?implicarea rezolva lucrurile..si crede-ma tu deja ai inceput sa te implici, asa ca fara frica ..curaj
(vvv.daniel@yhoo.com) daca inca esti nehotarta,..pa.pa si curaj....
Incearca sa gasesti solutii
Incearca sa gasesti solutii ca sa poti pleca de acasa. Poate ai o ruda, oricant de indepartata, undeva. Poate iti poti gasi ceva de lucru, ca sa poti castiga bani si sa te poti intretine cumva.
Poate reusesti chiar sa te muti la prietenul tau, dar trebuie sa ai grija, pentru ca daca nu e o relatie solida (si din pacate voi va vedeti doar o data pe saptamana...) nu prea poti sa stii care va fi cursul relatiei si luna viitoare. Sau cum ar reactiona parintii lui.
Tuturor tinerilor le place sa se distreze si sa iasa cu prietenii. E atat de normal. Cumintenia nu se masoara in cat de mult sau de putin de distrezi.
Iti doresc din suflet multa bafta. Ai grija de tine!
re:nu stiu ce sa mai fac
Sincer nu e ideeal sa dau sfaturi sau solutii acum cel mai bine e sa ai o prietena langa tine insa cum tu traiesti iadul pe pamant,si nu glumesc,e nevoie sa fii impinsa un pic de a spate ca sa poti face ceva.
Solutia o stii...e plecatul.da stiu e greu ,te gandesti cum o sa faci fata singura,cum te intretii? Sunt o gramada de intrebari ce nu le gasesti raspunsu.Dar stii de ce iti este asa teama de plecat? Pt ca mama ta a avut grija sa iti starpeasca si ultima picatura de incredere personala,efectiv te-a distrus emotional si va fi greu sa iti revii.Nu zic ca e imposibil zic ca e greu si e nevoie de timp.Te inteleg perfect.Stiu cum te si mti,si eu acum cumva regret ca nu m-am mutat de acasa atunci cand trebuia.A trebuit sa ajung in pragul suicidului ca sa realizez cat rau mi-a fost in casa aia.Da e mama mea ii multumesc ca ma crescut cum a putut ea mai bine dar deja sa terminat.o sa o iubesc toata viata dar ea mia distrus increderea in mine,ma criticat cand aveam nevoie de sustinere morala,si nu mi-a fost alaturi cand trebuia.Acum astept sa imi gasesc un oc de munca,in orice colt al tarii chiar si in strainatate si voi pleca cu suta la ora din casa.A venit timpul sa imi iau zborul sa imi recastig increderea in mine sa dovedesc ce sunt eu.
Fals.
Fals.
ce vrei sa zici prin fals???
ce vrei sa zici prin fals???
Post new comment