Buna sunt Ana si va rog mult sa ma ajutati propunandu-mi o tema de cercetare pentru licenta in domeniul clinic cit mai actuala, va multumesc anticipat
Nu am facut psihologia dar as fi tentata a ma inscriu anul viitor acolo,si ca tema foarte interesanta pt mine ar fi sinuciderea la tineri si adolescenti,cauze motive tratamente investigatii.
subiectul pe care ti-l propun a fost una din ideile mele la lucrarea de dizertatie dar care nu am apucat sa o mai fac din lipsa de timp si resurse.
mi se pare totusi o idee interesanta. tema este " boala ca mecanism de aparare "
More information about formatting options
Au raspuns la intrebari in ultimele 7 zile:
programari pentru hipnoza si psihoterapie in Bucuresti: tel. 072.321.3.321, 075.321.3.321 sau 021.321.3.321
Nu am facut psihologia...
Nu am facut psihologia dar as fi tentata a ma inscriu anul viitor acolo,si ca tema foarte interesanta pt mine ar fi sinuciderea la tineri si adolescenti,cauze motive tratamente investigatii.
subiectul pe care ti-l propun
subiectul pe care ti-l propun a fost una din ideile mele la lucrarea de dizertatie dar care nu am apucat sa o mai fac din lipsa de timp si resurse.
mi se pare totusi o idee interesanta.
tema este " boala ca mecanism de aparare "
Post new comment