L-am cunoscut acum aproape 2 luni pe un joc pe care il jucam impreuna cu un alt baiat. Amandoi fiind cunoscuti de mine pe net. Relatia pe care o aveam cu baiatul cu care ma jucam era de putin timp.. vorbeam la telefon, pe skype si pe joc, in rest nimic mai mult , ( de curand am aflat ca nu era aceea persoana pe care o vazusem in poze )..incepand la fel sa vorbesc si cu celalant (cu care sunt impreuna si acum ) dar foarte rar vorbeam fiind la inceput, (acum suntem nedespartiti ) nr meu de telefon avandu-l dintr.o convorbire pe skype.. in legatura cu jocul.
Peste cateva zile era Pastele. O anumita vreme am fost plecata de Paste la tara si relatia s-a racit cu primul baiat.. plictisita fiind ii trimit sms baiatului pe care l-am cunoscut pe joc, incepusem sa vorbim non-stop la telefon.. vorbeam deschis unu cu celalant de parca ne cunosteam " de o viata ". Venind de la tara, calculatorul meu se strica.. primul baiat deja nu ma mai cautasem, dandu-mi seama ca nu ii pasa, ca eram doar compania lui de pe net. Insa baiatul cu care sunt acum, ma suna, imi trimitea sms.uri.. era nerabdator sa vada poze cu mine, pentru ca nu vazuse nici o poza, la fel si eu. Pentru mine tot ce se intampla in jur era ceva de moment, ceva pe net.. ceva ce se invartea in jurul meu.. trecand primtr-o relatie deja pe net esuata, nu mai vroiam nimic altcv.. doar un prieten care sa ma inteleaga..
insa greseala mea acum vine. Dupa o perioada in care asteptam cu nerabdare sa imi fac calculatorul, a venit momentul in care trebuia sa facem schimb de poze.. greseala mea e ca nu am dat poze cu mine, ( nu stiu ce a fost in capul meu), am crezut ca nu se va ajunge asa departe..dand poze cu o alta fata. Pe langa ca am fost nevoita sa aleg dintre cei doi baietii. Alegerea nu o regret deloc, am facut alegerea buna, pentru ca celalant baiat si-a aratat adevarata lui fata dupa ce a aflat de celalant baiat. ( ei se cunoscundu-se de pe skype si de pe joc ). Baiatul cu care sunt a stiut tot timpul de celalant baiat, a zis ca se da la o parte, ca nu se baga. Insa nu am vrut eu sa-l las pus deoparte.. am analizat si am ales intr-un final. Celalant nestiind de al doilea, pana cand a aflat.
Am trecut prin multe. Problema este ca inca nu stie cine sunt, el avand poze cu fata aia peste tot: avatare, desktop, telefon, parintii lui o stiu pe fata aia din poze.. si alti din familia lui. El are de dat bacul anul acesta si dupa vine dupa mine in Bucuresti, el fiind din Tulcea, sa ma vada, mai degraba sa o vada pe " fata din poze " .Nu am vrut sa ii zic de poze din cauza perioadei acestea in care se afla cu bacul, am crezut ca dupa ce o sa afle ca l-am mintit cu ceva atat de mare, nu o sa ii mai stea gandul la asta si ar sa pice la bac. Se apropie perioada sa vina in Bucuresti si nu stiu cum sa ii zic, o sa fie foarte dezamagit, o sa ajunga sa ma urasca, m-ia acordat toata increderea lui si el o sa creada ca mi-am batut joc.
Ceva se intampla cu mine, vreau sa scap de minciuna asta, vreau sa o afle... am ajuns sa il iubesc foarte mult, dar mie frica, teama de cea ce se va intampla dupa ce va afla, o sa fie trist, dezamagit, devastat, deoarece el a visat la o fata necunoscuta de mine de el, cum zicea el " fata perfecta" si ar sa vada alta fata, o fata care nu insemana nimic pentru el. El incepuse sa tina la mine, fara sa vada poze, mi-a spus de ateate ori ca nu conteaza cum arat, dar deja facusem greseala cu pozele. O regret amarnic!!! Ce sa fac?
Simt cum o iau razana, sunt foarte derutata, presiunea se lasa asupra mea, ma macina stiind ca mai e putin timp.. eu hotarasem sa ii zic dupa ce termina cu bacul, vrea sa vina in Bucuresti sa ma vada si sa urmeze facultatea aici doar pentru mine, sa fim mai aproape unul de celalant. Cand va afla ii voi strica toate planurile. Nu stiu cum sa procedez, mai ales dupa ce am aflat si de faculatate.. sa ii zic adevarul dupa ce termina bacul.. sa nu mai vina in Bucuresti sau sa vina si ii zic fata in fata?
Toate vor fi un esec, mai ales in perioada asta o sa fie si ziua mea, el stie asta.. poate va veni aici, dintr-o data ca sa imi faca o surpriza si eu am sa ii fac una si mai mare! Sfaturi, simt ca innebunesc !!!
Post new comment